Suntem companie romaneasca, cu capital integral privat  avand domeniul principal de activitate prelucrarea si comercializarea marmurii  granitului si a pietrei naturale  Oferim o gama larga de produse si servicii de calitate pentru satisfacerea unui numar cat mai mare de cerinte venite din partea clientilor. Activitatea companiei este impartita in doua categorii bine definite.
 

1.PRELUCRAREA MONUMENTELOR FUNERARE 

 

Pentru aceasta activitate societatea dispune de personal calificat si cu multi ani de experienta in prelucrarea pietrei naturale, tehnologie de ultima ora implementata in punctul de lucru care permite efectuarea celor mai complexe cerinte ale clientului. Efectuam comenzii dupa schita sau fotografie pe orice dimensiuni.
 
2.MONTAREA MONUMENTELOR FUNERARE

 

Pe toata perioada anului montam si distribuim produse din marmura,travertin ,piatra naturala,granit  in toate orasele tari. In functie de comanda  puteti beneficia de transport gratuit in toata tara. Contactati cu incredere unul din reprezentanti nostri pentru informatii si mijloace  de transport oferite clientilor  prin completarea formularului din sectiunea FORMULAR COMANDA.

 

 

Pentru informatii contactati-ne la numerele afisate mai josVodafone         0720897343

Orange             0757608318


E-mail - monumentemarmuragranit@yahoo.com

 

 

 

 

Va multumim pentru vizitarea site-ului  !

 


onix bacau, ravertin bacau, placari marmura bacau, intretinere suprafete marmura bacau, marmura bacau, granit bacau, marmura, granit, bacau, marmura, pret marmura, oferta marmura, pret promotional marmura, marmura bacau, pret marmura bacau,promotii marmura bacau, modele marmura bacau

 

Lichidari de stoc!
Cruci marmura Cruci granit
click aici